Zonnepanelen

Zonnepanelen

De zonne-energie markt in Nederland is nog pas begonnen met groeien, maar het is nu al duidelijk dat er veel perspectief in zit. Grote aantallen huishoudens en bedrijven kunnen zelf stroom opwekken. Er raken steeds meer mensen geïnteresseerd in het gebruik van nieuwe energie en zonnepanelen in de omgeving Amsterdam. Stahlhöfer helpt mee met de overstap naar groene stroom en houdt het zo simpel mogelijk. Voor de beste prijs bieden wij u een installatie van topkwaliteit.

Aanschaf en Installatie Zonnepanelen

Zonnepanelen kunt u ca. 30 jaar gebruiken. Een pakket moet op de juiste plek van uw dak geïnstalleerd worden om het hoogste rendement te behalen.
Onze adviseurs hebben ervaring in het bepalen van de juiste plaats en het aantal panelen dat in uw situatie de beste prestatie zal geven.

Zonnepanelen zorgen er voor dat uw energierekening direct flink omlaag gaat. Wanneer u zelf niet al uw zonne-energie verbruikt, dan gaat die als overschot rechtstreeks naar uw energieleverancier. Uw leverancier zorgt er voor dat de teruggeleverde stroom verrekend wordt in uw jaarafrekening, zodat u naast uw verbruik ook de gegenereerde stroom kunt aflezen. Tevens verhogen zonnepanelen de waarde van uw woning. Lagere maandlasten zijn trouwens ook interessant voor bedrijven.

 

Besparen en Subsidie op Zonnepanelen

Bedrijven kunnen in aanmerking komen voor de EIA (Energie Investerings Aftrek). Dit is een subsidie vanuit de overheid in het kader van duurzaam ondernemen.

Meer weten? Lees onze brochure:

Stahlhöfer regelt de installatie van uw zonnepanelen van advies tot oplevering. Wij helpen u om een pakket te kiezen dat het beste in uw situatie past. Bent u al klaar om over te stappen naar zonne-energie? Stahlhöfer helpt u graag.

 

 

Waarom kiest u voor Stahlhöfer Elektrotechniek:

  • Professioneel
  • Goed geschoold personeel
  • Onderhoud en continuïteit
020-4689550
info@stahlhofer.nl