Inbraakpreventie

Inbraakpreventie

Gemiddeld worden er 250 inbraken gepleegd op een dag. Het is geen overbodige luxe dat u voorzorgsmaatregelen neemt tegen inbraak. U wil zich toch ook gewoon veilig voelen in uw eigen huis ? Stahlhöfer helpt u met inbraak te voorkomen. Wilt u weten hoe?

 

Nieuwste systemen tegen inbraak

Stahlhöfer installeert ook de nieuwste inbraakpreventie systemen.

Hierbij moet u denken aan draadloze wifi camera’s die u kunt besturen en bekijken via uw mobiel. Of het in/uit schakelen van lichten of andere apparaten. Hierdoor kunt u  op ieder gewenst moment bedrijfspand of uw woonhuis controleren. Wel zo’n veilig gevoel.

Met welke traditionele middelen kunt u inbraak voorkomen?

Er zijn meerdere mogelijkheden waarmee u inbrekers uit uw huis houdt.

Als ze willen komt het dievengilde altijd binnen. Het gaat er om, om ze te ontmoedigen en uw huis over te slaan. Wat kunt u allemaal ondernemen? U kunt bijvoorbeeld denken aan rolluiken, anti-inbraak strips, deur- en raam hendels, automatische verlichting etc. Het zien van deze beveiliging werkt meestal al preventief. De inbreker zal vaak de moeite niet meer doen.

Camera-systemen en toegangscontrole

Een camera-systeem schrikt niet alleen inbrekers af, camerabeelden kunnen van groot belang zijn bij de beveiliging van een pand. Wij zorgen voor kwalitatief hoogwaardige, betrouwbare, en innovatieve camerabeveiliging oplossingen. Alles om u en uw eigendommen te beschermen.

Heeft u een pand waar het niet de bedoeling is dat iedereen zomaar naar binnen komt. Dan bieden wij ook het juiste toegangscontrolesysteem. Binnenkomen kan dan met een code, een pasje of een tag. Net wat u wens is.

Meer lezen over inbraakbeveiliging? Lees onze brochure:

Stahlhofer brochure inbraakbeveiliging Amsterdam

Wilt u meer tips over inbraakpreventie? Of wilt u inbraakbeveiliging installeren?

#
#
#
#
#
#

Waarom kiest u voor Stahlhöfer Elektrotechniek:

  • Professioneel
  • Goed geschoold personeel
  • Onderhoud en continuïteit
020-4689550
info@stahlhofer.nl