Domotica

Domotica

Geniet van het gemak wat een slim huis u brengt!

Maak uw huis slim! Met domotica (slim huis installatie) kunnen vrijwel alle elektrische voorzieningen met een druk op de knop aangestuurd worden. Alle het licht uit, via je telefoon? De gordijnen dicht met een druk op de ipad? Het kan allemaal. Bijna alle elektrische apparaten kunt u slim maken, en kunnen op een domotica installatie aangesloten worden. Met domotica wordt je huis slimmer comfortabeler en veiliger.

Toepassingen van Domotica ofwel Binnenhuisautomatisering

Wat kan er allemaal met onze Domotica? Voel je veiliger in je huis, weet precies wat er gebeurd rondom je huis en laat ons een alarmsysteem aanleggen. Deze kunt u bedienen met uw telefoon. Heel eenvoudig. De beelden en audio van camera’s kunnen op afstand beheerd en bekeken worden. Maar denk bijvoorbeeld ook eens aan het simuleren van aanwezigheid in een gebouw, door bijvoorbeeld verlichting automatisch te schakelen op bepaalde tijden. Het klimaat kan beheerst worden door een automatische regeling en kan net als verlichting en elektrische apparaten op bepaalde tijden in en uitgeschakeld worden. Met domotica kan op deze manier ook veel energie bespaard worden.

Merken

Wij installeren verschillende merken domotica. Dit zijn onder andere:

  • ABB/Busch-Jaeger
  • e-Net (Jung)
  • Schneider Electric

Bent u op zoek naar een ander merk of wilt u uw bestaande installatie uitbreiden? Dan kunnen wij u zeker van dienst zijn.

Besturing van een slim huis

een slim huis wordt bestuurd met bedieningspanelen, dit kan zowel in het gebouw zelf, als buiten het gebouw bediend worden. Besturing wordt vereenvoudigd doordat schakelaars voor verlichting, geluid, beeld en andere voorzieningen worden gekoppeld en geen eigen schakelaars behoeven. Met apparaten zoals een tablet of smartphone kunnen eenvoudig de functies van het domotica systeem aangesproken worden.

Meer weten? Lees onze brochure:

Uw Slimme Huis Stahlhofer Electrotechniek amsterdam

 

Waarom kiest u voor Stahlhöfer Elektrotechniek:

  • Professioneel
  • Goed geschoold personeel
  • Onderhoud en continuïteit
020-4689550
info@stahlhofer.nl