Laadpunten

Laadpunten

U hoort ze niet, maar u ziet ze steeds vaker: elektrische auto’s en zelfs elektrische fietsen en scooters. Dit is het vervoer van nu. Net zo gewoon als gas en diesel. Elektrische auto’s zijn niet alleen stil en schoon maar kunnen tegenwoordig afstanden van 150 tot zelfs 500 km afleggen. Om naast openbare laadpunten ook thuis te laden, kunnen wij u de juiste laadoplossing bieden! 

Stahlhöfer Electrotechniek (Amsterdam) levert en installeert uw laadpunten bedrijfsklaar.

Wilt u een laadpunt voor één van onderstaande auto’s dan bent u bij ons aan het juiste adres:

– Audi– Mini
– BMW– Mitsubishi
– Chevrolet– Nissan
– Citroën– Opel
– Fiat– Peugeot
– Fisker– Porsche
– Ford– Renault
– Honda– Smart
– Hyundai– Tesla
– Jaguar– Toyota
– Kia– Volkswagen
– Landrover– Volvo
– Mercedes

 

Wij werken met de volgende merken:

  • EV-Box
  • KEBA
  • ICU
  • Tesla

Waarom een oplaadpunt?

Laadpunten voor de elektrische auto zijn gebruiksvriendelijk, efficiënt en vooral zeer veilig. Stahlhöfer biedt voor elke elektrische auto het passende laadpunt. Bij u thuis of een laadpunt bij u op de zaak.  

Dynamic load Balancing

Het laden van een elektrische auto belast de meterkast. Mogelijk al zoveel, dat u de netaansluiting moet verzwaren. Dat kost op jaarbasis zo’n €670,- extra. Maxem stuurt door middel van Dynamic Load Balancing het laadpunt zodanig aan dat de hoofdaansluiting nooit overbelast raakt. Zo kunt u altijd gebruik blijven maken van de kleine (3x25A) netaansluiting.

Wilt u meer weten over laadpunten? Lees onze brochure:

De service van Stahlhöfer laadpunt Amsterdam

Elektricien Stahlhöfer levert de service die u verwacht. Ten eerste worden de laadpunten voor de elektrische auto geleverd en bedrijfsklaar gemaakt. Ten tweede worden de benodigde aanpassingen gemaakt aan uw groepenkast, worden voedingskabels gelegd en wordt alles netjes weggewerkt. Ten derde kunnen wij de jaarlijkse controle van het laadpunt voor u verzorgen.

 

#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#

Waarom kiest u voor Stahlhöfer Elektrotechniek:

  • Professioneel
  • Goed geschoold personeel
  • Onderhoud en continuïteit
020-4689550
info@stahlhofer.nl