Data Netwerken

Data Netwerken

Elk bedrijf heeft een goed werkend data netwerk nodig. Niet alleen voor een snelle internetverbinding, maar ook voor telefonie, data-opslag en de draaiende server. Stahlhöfer Electrotechniek helpt u hier graag bij. Wij kijken naar de wensen en naar wat u nodig heeft. Vervolgens leggen wij het netwerk met oog op de toekomst aan. Wij zijn altijd op de hoogte van de laatste innovaties, zodat u altijd een goed werkend netwerk krijgt.

Ook voor data-centers leggen wij de netwerken aan en zorgen we voor de ultieme veiligheid.

Airconditioning / Cold Corridors

Met Airconditioning (of klimaatregeling of luchtbehandeling) word de lucht in binnenruimtes van gebouwen gereguleerd. Met het apparaat of installatie kan de temperatuur en luchtvochtigheid op niveau gehouden worden en kan de lucht gezuiverd worden door het toepassen van een filtersysteem. Voor de apparaten of installaties voor bedrijven of grote panden word vaak de term klimaatregeling gebruikt. Een cold corridor (CoCo) is letterlijk een koude gang. Deze koeltechniek word vaak toegepast in moderne data-centrales.

Power Distribution Units

Een Power Distribution Unit (PDU) is een apparaat waarmee meerdere uitgangen beschikbaar worden gemaakt om elektriciteit  te verdelen in datanetwerken, voornamelijk in racks met computers of netwerkapparatuur.

Noodstroom voorzieningen (UPS)

Een Uninterruptible Power Supply (UPS) bestaat bij kleine vermogens meestal uit één of meerdere accu’s. Dit soort op batterijen gedreven systemen wordt ook wel statische UPS’en genoemd.

Een UPS onderscheid zich door het te leveren vermogen en de tijdsduur dat de UPS het vermogen kan leveren. Kleinere UPS’en kunnen bijvoorbeeld 500 VA leveren en zo een computer gedurende tientallen minuten voeden. Grote UPS systemen kunnen tot enkele MVA (MegaVA) leveren en complete computerruimtes en data-netwerken van stroom voorzien.

 

#
#
#
#
#
#
#
#
#

Waarom kiest u voor Stahlhöfer Elektrotechniek:

  • Professioneel
  • Goed geschoold personeel
  • Onderhoud en continuïteit
020-4689550
info@stahlhofer.nl