Sonos audiosysteem

Sonos audiosysteem

Bent u op zoek naar goede audio-apparatuur? Wij zijn Sonos-reseller. Wij leveren en installeren deze audio systemen. Een slim netwerk van draadloze speakers dat elke kamer voorziet van sensationeel geluid. De Sonos speakers zijn voorzien van een microfoon waardoor het mogelijk is om spraakopdrachten te geven via bijvoorbeeld Google assistant en Alexa.

Wilt u losse boxen of het systeem integreren in een smart-home? Alles is mogelijk. Sonos kan geheel geïntegreerd worden met het Free@home domotica systeem van ABB waardoor het mogelijk is alles in huis aan te sturen via spraakopdrachten.

 

Inbouwspeakers

Voor zakelijk gebruik zijn er speciale inbouwspeakers van Sonos. Zowel speakers voor in de muren en in de plafonds. Een slim netwerk van draadloze speakers dat elke kamer voorziet van sensationeel geluid.

De In-Wall-speakers in te bouwen in bijvoorbeeld een muur bij de televisie. Erg geschikt voor homecinema. Sonos levert ze met een speakergrill die kan worden overschilderd in de kleur van de muur.

Dan zijn er ook de In-Ceiling-speakers. Zoals de naam al doet vermoeden, zijn deze voor inbouw in het plafond. Sonos belooft een ruimtelijk geluid en er kan gekozen worden tussen een ronde of vierkante speakergrill die in dezelfde kleur als het plafond zijn te verven.

Eén Sonos Amp kan tot drie Sonos Architectural by Sonance-speakersets versterken, omdat deze speakers zijn geoptimaliseerd voor de Amp.

 

Waarom kiest u voor Stahlhöfer Elektrotechniek:

  • Professioneel
  • Goed geschoold personeel
  • Onderhoud en continuïteit
020-4689550
info@stahlhofer.nl