•  Menu
 • Elektrotechniek Almere

  Bent u op zoek naar een specialist voor elektrotechniek in de buurt van Almere? Dan bent u bij Stahlhöfer Electrotechniek B.V. uit Amsterdam aan het
  juiste adres. De firma Stahlhöfer is al bijna 100 jaar gevestigd in de hoofdstad van Nederland. Wij werken in de commerciële en industriële sectoren en onze expertise word gebruikt binnen vele soorten elektrotechnische projecten. Meer weten over de diensten die wij u kunnen bieden op het gebied van elektrotechniek in de regio Almere? Lees deze pagina dan goed door!

  Over Stahlhöfer

  Stahlhöfer is dé specialist op het gebied van elektrotechniek in de regio Almere. Wij zijn voornamelijk werkzaam binnen de commerciële en industriële sectoren. U kunt hierbij denken aan verschillende soorten elektrotechnische projecten variërend van kantoor verbouwingen tot nieuwbouw projecten, waarin verlichting, stroom, datakabel management en klimaat regeling systemen op efficiënte wijzen worden toegepast. Daarnaast bieden wij onderhoudsdiensten en elektrische installatie’s aan, waarbij wij werken voor zowel grote multinationals als kleine bedrijven. Interesse in onze diensten op het gebied van elektrotechniek rondom Almere? Neem dan direct vrijblijvend contact met ons op.

  Een groene organisatie

  Onze elektrotechnische werkzaamheden rondom Almere zijn zo milieuvriendelijk mogelijk. Wij proberen zo min mogelijk impact op het milieu te veroorzaken door een ‘groen’ beleid te voeren en een lage CO-uitstoot te bevorderen. Stahlhöfer maakt gebruik van energie-efficiënte apparatuur, van laag wattage verlichting tot automatisch geschakelde stroomtoevoer, op deze manier bevorderen wij dat onze klanten minimale stroomverbruik genereren. Door de initiële ontwerp procedure en de controlesystemen zorgen wij dat de efficiëntie van de energie wordt gemaximaliseerd. Kiezen voor Stahlhöfer Electrotechniek B.V. is een slimme keuze, zowel voor uw portemonnee als voor de aarde.

  Interesse in onze werkzaamheden

  Wilt u gebruik maken van een bedrijf met kennis van elektrotechniek in de buurt van Almere? In dat geval is Stahlhöfer electrotechniek een goede keuze! Wij zijn onder andere gespecialiseerd in elektrisch rijden, zonne-energie, datanetwerk, domotica, beveiliging, telecom, noodverlichting en meer. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden die wij u kunnen bieden? Neem dan gerust contact met ons op door vrijblijvend te bellen naar 020-468 95 50 of stuur een e-mail naar info@stahlhofer.nl. De ervaren medewerkers van Stahlhöfer helpen u graag met al uw vragen over onze elektrotechniek in de omgeving van Almere.

  Elektrotechniek Almere